Na śniadanko poleca się pomidorowa pasta z pstraga tudzież makreli. Pyszny dodatek do kanapek a z ogórkiem kiszonym to już w ogóle Rarytas , mniam 😍
200 g białej fasoli z Zalewy
100 g Makreli bądź Pstrąga wędzonego obrane z ości
50 g suszonych pomidorów w zalewie z oliwy
przyprawy suszona ostra i słodka papryka pierś pieprz sól
pęczek natki pietruszki lub szczypiorku
wykonanie bardzo proste, fasolkę odsączyć z Zalewy, wrzucić do miski blendera, dodać Mięsko z ryby, suszone pomidory, po dużej szczypcie przypraw i zblendować.
na koniec dodać posiekaną natke pietruszki lub szczypiorek wymieszać i szamać 👌
Jeżeli chcesz być na bieżąco z każdym moim wpisem to Zapraszam Cię do polubienia mojej strony na fb 👇
https://www.facebook.com/Kuchnia_na_luzie-101471071763697/
A także na Instagramie 👇